Agenda

Samenvatting

Publieke optredens van zaterdag 14 september tot en met vrijdag 20 september 2019.

Minister Koolmees

 

Maandag 16 september, 14:00 uur

Minister Koolmees en staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) zijn aanwezig bij de ondertekening van de intentieverklaring ‘Duurzame arbeidsmarkt op de rails’. Het doel van de intentieverklaring is om statushouders op te leiden naar een vaste baan in de spoorsector.

Meer informatie: Lilian Jansen, telefoon: 06-50097543

Locatie: Amsterdam Centraal Station

 

Dinsdag 17 september, 13:15 uur

Minister Koolmees en staatssecretaris Van Ark wonen de Verenigde Vergadering van de Staten-Generaal bij in de Ridderzaal te Den Haag.

 

Woensdag 18 en donderdag 19 september

Minister Koolmees en staatssecretaris Van Ark zijn aanwezig bij de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer te Den Haag. Klik hier voor meer informatie.

 

Vrijdag 20 september, 10:30 uur

Ministerraad te Den Haag.

 

Staatssecretaris Van Ark

Maandag 16 september, 14:00 uur

Staatssecretaris Van Ark neemt deel aan het Wetgevingsoverleg over de wijziging van de Wet op het kindgebonden budget in verband met het verhogen van de inkomensgrens van het kindgebonden budget voor paren, in de Tweede Kamer. Voor meer informatie klik hier.

 

Dinsdag 17 september, 13:15 uur

Staatssecretaris Van Ark en minister Koolmees wonen de Verenigde Vergadering van de Staten-Generaal bij in de Ridderzaal te Den Haag.

 

Woensdag 18 en donderdag 19 september

Staatssecretaris Van Ark en minister Koolmees zijn aanwezig bij de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer te Den Haag. Klik hier voor meer informatie.

 

Vrijdag 20 september, 9:45 uur

Staatssecretaris Van Ark spreekt op het jaarcongres ‘Schulden en Armoede’ van Divosa.

Locatie: De Eenhoorn in Amersfoort.